KELAS MENJAHIT

Ahad, 7 Disember 2014

Giraffe Handbag Handmade ct N honey


 Ini gambar handbag bercorak giraffe pula. Terus terang, mula-mula pelanggan memilih corak giraffe ini untuk dijadikan handbag saya ragu-ragu juga. Ok ke kalau guna corak ni. Tapi ini citarasa pelanggan tak bolehlah nak bantah.

Saya google rupanya banyak handbag yang gunakan corak giraffle ini. Bila dah siap,cantik juga, lain dari yang lain. Selalu corak bunga, cartoon atau stripe jadi pilihan pelanggan. Masa nak siapkan handbag ni pun saya excited nak siapkan cepat. Harap pelanggan saya nanti puas hati lah. Sorry bahasa rojak sebab nak cepat. Next project 2 handbag WIP.
Untuk melihat lagi banyak gambar handbag bercorak vintage rose boleh ke link  http://cthoney.blogspot.com/2014/12/handbag-collection-handmade-ct-n-honey.html
Jika berminat untuk menempah boleh ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus ke http://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html


Tiada ulasan:

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/