Ahad, 22 Februari 2015

Canvas Tote Bag Motif Owl


Woot..Woot.Siap canvas tote bag bermotifkan corak burung hantu. Pelanggan tempah 30pcs tapi yang ini baru siap14pcs. Dah tak sabar nak share dengan semua. Tentu ramai yang suka dengan barang yang bertemakan burung hantu kan.
Corak yang pakai cermin mata tu sesuai hadiah hari guru. Sesuai sangat
Canvas tote bag ini ada 9 karektor/watak burung hantu. ada muka sedih, garang, mengantuk ,cool. Tafsirkan lah sendiri bila tengok gambar tu. Semuanya cute sangat.
Corak cermin mata hitam ni sesuai untuk budak lelaki



Jahit canvas tote bag cara saya. 
 Ukuran canvas tote bag corak owl

tinggi 14.5"
panjang 12"
lebar tapak 1"
panjang tali 20"

Jika berminat untuk menempah boleh ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney  atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus ke http://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html


4 ulasan:

Rapunzel Cikilolo berkata...

cute sangat.

ct N honey berkata...

hi..hi..terima kasih.mmg cute kan.

TiniCraft Ibtisamfarah berkata...

cutenyaa..sis ni memang kain bergambar owl ni ke or kena tampal asing?

ct N honey berkata...

Mmg dah siap beli kain dah ada gambar owl tu.bukan tampal.mmg x akan hilang coraknya

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/