Selasa, 24 Mac 2015

Koleksi Tempahan Handbag Handmade ct N honey

handbag vintage rose pink  dan vintage rose terqouise
 Lega....Siap tempahan untuk minggu ini.Memang paksa diri untuk siapkan juga. Ada 3-4 tempahan lagi untuk bulan Mac yang perlu diselesaikan.

koleksi handbag handmade ct N honey
 Bila dah berlonggok banyak macam ni rasa sayang pula nak poskan. Tak puas lagi nak belek satu-satu hasil sendiri. Tapi kesian kepada pelanggan yang dah lama menanti tempahan mereka.
handbag polkadot purple dan handbag baby blue 
 Untuk handbag  polkadot purple tempahan dari pelanggan tetap saya yang pernah menempah handbag bercorak vintage paris. Boleh tengok di sini http://cthoney.blogspot.com/2014/12/vintage-paris-handbag.html
Untuk handbag baby blue pula jika ada yang berminat boleh email saya.Juga handbag bercorak vintage rose Turquoise.Readystock
 Boxybag/Mini travel bag ini pula bersaiz M dan L.
3 wristlet dari corak vintage rose dan corak handbag dari kain canvas.

Jika berminat untuk menempah boleh ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus kehttp://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html

Tiada ulasan:

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/