Khamis, 25 Jun 2015

Eyelet Bag Handmade ct N honey

 Kadang-kadang boring pula bila buat photoshoot dalam rumah saja,dan latarbelakangnya warna putih.Hari ini terlebih rajin,pagi-pagi lagi angkat kayu pallet buat studio..hi..hi...kelakar pula

 Nampak ok juga lah kan. Yang penting nampak cantik.(pada saya lah).Kali ini share pattern beg saiz besar. Boleh masuk macam-macam dalamnya.
 Menggunakan kain canvas plain. Simple sahaja.Kalau ada anak kecil memang sesuai sangat.Masukkan baju,pampers,botol susu dan segala macam lagi. Yang ada baby mesti tahulah banyaknya yang nak di isi dalam satu beg tu bila bawa baby keluar.

 Dah alang-alang photoshoot di luar,ambil lah sekali dengan basikal tua klasik ni. Dah lama tak berbasikal,jadi hiasan depan rumah saja.
Ukuran tapak12"
tinggi 13"
Handle PU leather

Jika berminat untuk menempah boleh ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus kehttp://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html

P/S
Sila tinggalkan alamat email yang betul.Ataupun no telefon.
Lebih mudah bagi saya jika disertakan sekali link atau gambar beg yang hendak ditempah.Terima kasih

1 ulasan:

Miss Nutritionist berkata...

hi. nk tanye. bahagian dalm beg tu byk compartment x? boleh tnjuk bhgn dlm beg? sy suke beg yg ade byk poket/tmpt simpan brg

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/