Khamis, 4 Januari 2018

Back To School. Persediaan Sekolah

Terlewat nak buat entry sempena Back To School. Dah seminggu rupanya anak masuk sekolah.

Tak de nak cerita panjang-panjang kali ini. Hanya nak tunjukkan kelainan sikit pencil case. Selalu kita buat ada zip kali ni cuba tukar pula guna kisslock frame.
Yang best nya kalau nak cepat keluar bersiar atau gi shopping ke, ambil je pencil case ni, tambah rantai sandang je kat bahu. Mesti chomel je nampak.
Untuk info ni kisslock frame saiz 19cm. Jika berminat untuk membeli aksesori beg boleh ke kedai kecil online saya. https://www.facebook.com/heavycottononline/

Tiada ulasan:

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/