ALBUM

Ini adalah hasil kerjatangan sendiri. Dibuat dengan penuh sentuhan kasih sayang kerana minat yang mendalam dengan hobi menjahit. Semua product ini adalah untuk dijual ataupun boleh juga ditempah. Jika berminat jangan segan2 hubungi saya FB Handmade ct N honey.

Sila tinggalkan komen dibawah jika berminat dengan memberi no beg yang diminati dan tinggalkan email untuk dihubungi. Boleh juga terus ke FB Handmade ct N honey dan tinggalkan msg di inbox. Enjoy......cuci mata

Untuk memilih boleh ke album Koleksi Handmade Bag ct N honey.
Handmade bag ct N honey. Koleksi terbaru 


Clutch ct N honey

Clutch Bag ct N honey yang bersaiz comel sesuai untuk mengisi hp,gugusan kunci,mekap,dompet bersaiz kecil.Sesuai untuk mereka yang mahu ringkas bila keluar rumah.

Ukuran.
Panjang 9"
tinggi 5"

Untuk melihat lagi koleksi boleh ke album Koleksi Clutch ct N honey

Dompet/Purse ct N honey
Terdapat pelbagai warna dan corak boleh ditempah mengikut kegemaran individu.

Ukuran
panjang +-8"
lebar 4" (ukuran dompet bila dilipat)
mempunyai 6 slot kad
2 tempat menyimpan duit kertas
poket berzip untuk duit syiling.

Untuk melihat lagi koleksi boleh ke album Koleksi Purse/Dompet ct N honey


Pencil Case ct N honey

Selain dari corak dibawah anda juga boleh memberi idea pencil case anda sendiri. Dari segi warna corak dll.

Ukuran
Panjang atas 9"
tinggi 5"
Untuk melihat lagi koleksi boleh ke album Pencil Case ct N honey


Student Sling Bag ct N honey
Student Sling Bag sangat sesuai bagi pelajar untuk mengisi buku, fail juga notebook,lappy.Juga untuk kanak-kanak dan remaja.

Untuk melihat lagi koleksi boleh ke album Student Sling Bag ct N honey




Gadget case ct N honey
Boleh ditempah mengikut ukuran dan jenis Gadget anda. Ada berbagai warna dan corak boleh dipilih.

Untuk melihat lagi koleksi boleh ke album Gadget Case ct N honey




Mini Travel Bag ct N honeyMini Travel bag Handmade Bag / craft ct N honey. Sekarang ni ada 3 saiz .
Boleh ke Album Mini Travel Bag



Tote Bag ct N honey
Boleh ditempah mengikut ukuran pelanggan. Ada berbagai corak boleh dipilih. Boleh ke album
Album Tote Bag



Selamat Bershopping

4 ulasan:

Aida Syazwani berkata...

cantik la beg2 ni....saiz di macam mana? kalau nak tempah yang lagi besar boleh ke?

Fee Hafeezah berkata...

salam, saya nak bli beg akk la..tp mcm mane ye? detail tak lengkap. harga berapa? nak contact akk mcm mane?

aku eryati berkata...

Beg strawberry tu brapa harga?..ni emel sy eryati@yahoo.com atau p je ke blog sy...

Putri Syahirah berkata...

peace_girl_94@yahoo.com.my
please email me. :)
i wnt to buy it.

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/