Khamis, 23 Jun 2011

Lagu dan lirik Antara Kita-Jed Mandela Dan Nikki Palikat dari Drama Stanza Cinta






Akhirnya setelah mencari 2 hingga 3 hari, jumpa juga video lagu versi melayu sepenuhnya yang dinyanyikan oleh Jed Mandela dan Nikki Palikat. Harap-harap semunya terhibur dan hayatilah kesyahduan lagu ini. Jika anda nak tahu sekarang ini Stanza cinta popular di Filipina Klik sini. Kalau nak dengar lagu Antara Kita versi asal dalam bahasa Filipina Klik sini

Dengar khabarnya Novel Stanza Cinta pada cetakan ketiga sebanyak 5,000 naskhah telah habis dijual dalam masa sehari. Alhamdulillah rajin juga rakyat Malaysia membaca. Tahniah untuk pengarangnya Nurul Halawati. Bagi episod pertama Stanza Cinta pula telah ditonton seramai 2.4 JUTA penonton. Tahniah pula untuk TV3.




ANTARA KITA

Setiap kata yang tercipta 
Irama...nafas cinta
Bahagianya kita saat ini
Oh manisnya ku rasai
Cinta padamu

Takkan padam dan menghilang
Biarlah pun di duga setia bersama
Mana mungkin bisa berjauhan

Antara Kita
Ingin selamanya
Keasyikkan didalam rasa yang indah
Kau yakinlah....cinta ini
Aku terus percaya
Pada dirimu...sayang

Sepi dan pilu
Usah biarkan menganggu
Kita teguh disini dan berjanji
Tempuhi rintangan hingga ke akhirnya

Antara Kita
Ingin selamanya
Keasyikkan didalam rasa yang indah
Kau yakinlah....cinta ini
Aku terus percaya
Pada dirimu...sayang

Antara Kita
Ingin selamanya
Keasyikkan didalam rasa yang indah
Kau yakinlah....cinta ini
Aku terus percaya
Pada dirimu...sayang

Siapa Auni? Dalam Stanza Cinta

snekku-launch.We LOVE snacks! Who doesn't?


14 ulasan:

Pbo berkata...

ok gak... tpi x lwn nur kasih....:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

mula2 tngk pun dah rasa seronok...ni yg nk kena book tv3 setiap hari ahad plak ni...suka berebut rancangan tv dgn incek su0mi...

ct N honey berkata...

@Pbo
cite nurkasih mmg best,tapi wayang nya x dpt tgk...

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
kalau berebut dgn anak ok lagi,tapi kalau dgn hubby mmg ct kalah lah...

eddy syrol berkata...

boleh tahan... (~_~)

jom terjah ..MAKANAN SIMPLE MAKANAN BERKHASIAT



WORDLESS THURSDAY

fRaMe+LenSeS berkata...

besh ka? tak tgk plak. ag.. :) actually takut nt jadi cam cita nora elena tu. terkejar2.. hihi

Yati berkata...

Ct suka lagu ni ya? Yati tak tengok pun citer ni. Nanti nak tengok juga, walau pun miss awal-awal hari tu.

ct N honey berkata...

@fRaMe LenSeS
tak pe, ini seminggu sekali aje,hari ahad 9.00 mlm

ct N honey berkata...

@Yati
tgk kat youtube,dah keluar dah episod 1

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) berkata...

salam ziarah...
sy dh agak dah mesti stanza ni drpd novel..heheh rupanya betul...jemput ke blog sy juga ye..blh bertukar2 info..

Mohamadazhan.com berkata...

lagu best =) makin dapat sambutan cita ni

ummi Hanie berkata...

nice song ;)

syaz@rozelt berkata...

x tengok pon drama nie..cam x ley trima aoran aziz blakon dengan org laen..nak die blakon dengan siti saleha a.k.a nora elena..hehe~

ct N honey berkata...

@syaz@rozelt
ha..ha..ha.. ini dah angau ni..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/