Isnin, 22 Ogos 2011

Kontest Menang Duit Raya-Hadiah melebihi RM500 bakal dimenangi


Puanbee.com telah mengadakan kontest bermula pada 25/7/2011 – 25/8/2011 .. sebulan sahaja, kerana semua hadiah di jamin sampai sebelum hari raya insyaallah kalau tak ada apa-apa halangan. Ct sebagai sposor hadiah dalam kontest ini, inginlah membuat bising kepada semua, supaya sudilah kiranya menjoinkan diri dalam kontest-menang-duit-raya.



Syarat- syarat contest :
*. Buat satu Artikle promosi Kontest Menang Duit Raya dan PRODUK VCO yang di jual di blog puanbee.com
*. Terbuka kepada pengguna blog atau facebook (jika facebook boleh buat note )
*. Hantarkan link ke blog Puanbee.com di tempat komen artikle bertajuk Kontest menang duit raya
*. Di bahagian bawah artikle , masukkan ayat yang telah di sediakan berserta dengan linknya.

Sponsor yang telah ada
*. RM 500 (Wang tunai atau barang) MYGLOBALNETWORK
*. 3 x RM 10 top up untuk peserta dari upprofits blog
*. Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari Agent topup azrijohan blog
*. Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C      daripada Japan bernilai RM150 dari Adamhaiqal blog
*. 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version ) dari blog oraitlah.com
*. Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari blogchips
*. Wang tunai RM50 dari esempoi
*. Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 Dari juenieta tetikus rosak
*. 3 x rm10 top up dari minda sasterabahasa
*. sekotak VCO dari kak pah k-poh
*. 3 buah buku pendapatan melalui internet tajaan my.mustafa
*. 1 set perfume untuk lelaki dan wanita, ( 2 set kesemuanya dari one drop @ perfume paradise ) (tukang     sponsor minta dirahsiakan :) )
*. RM50 dari malaysianetworks.com (pesanan penaja , kalau rajin sila lah register sekali
*. Cash rm100 dari dinsblog
*. 2 Helai kain batik sarong serawak dari ummieross
*. Shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord
*. Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari CThoney. (Ct lah tu). Boleh pakai untuk hari raya nanti...
alas pinggan untuk 8 orang
sepasang alas pinggan 'heart'
tablerunner
Senarai hadiah akan di up date jika ada sponsor lagi..

Jika ada sesiapa yang berminat dengan hadiah di atas sila lah ke kontest-menang-duit-raya dalam blog Puanbee selaku penganjur kontest ini untuk mendapatkan maklumat lanjut. Sehingga ke hari ini , senarai hadiah makin bertambah maka peluang untuk setiap peserta akan mendapat hadiah adalah sangat cerah, tak kiralah sikit atau banyak jumlah hadiah tersebut. Jadi rugi rasanya kalau tak join kontest ini.

Sebagai untuk memenuhi syarat kontest, ini adalah artikel mengenai VCO

Apa itu VCO
VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.

Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.

Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”


Kebaikan VCO
1-Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil
2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak dan kering.
3-Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.

4-Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolesterol yang tinggi.

5-Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.

6-Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.

7-Memperbaiki pencernaan dan penerapan vitamin-vitamin.

8-Melindungi tubuh daripada kanser.

9-Menyusutkan jerawat dengan cepat.

10-Melancarkan kitaran haid dan menyeimbangkan hormon

11-Batuk dan selsema cepat hilang serta melegakan pernafasan.

12-Mengurangkan tidur berdengkur.

13-Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.

14-Mengurangkan keadaan mudah lapar.

15-Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri.

16-Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.

17-Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

18-Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita (memperlambatkan proses)
O.K dah siap.Bagi mereka yang mahu order produk VCO ini bolehlah ke puanbee.com 


Dapatkan promosi hari raya dari Raya Samsung

25 ulasan:

Puan Kutu berkata...

dah join dah..best2..nak menang hadiah.huhu..

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...

nk join gak nih ...


cntik table runner tu ct ;)

Jendela Hati berkata...

Wah! lumayannye hadiah...

SueZ berkata...

Lumayan kn tp suez x join sbb tak ykn jerk,hihihi.

halila Ibrahim berkata...

wahhh best la... ingat try join jugak la...

FaKArePa!n berkata...

bnyk duit raya woo..

iMBobo berkata...

mcm best jeee!! :)

saiazuan berkata...

rsa mcm ada join.. lupa lak

Said Arsyad berkata...

jadi pingin ikut deh.

Tea Dno berkata...

huyoohh bestnya lak aii..

MalaysiaNetworks berkata...

Ct pun jd sponsor jugak ke?bagus2.. jom register blog CT ni ke
Malaysia Networks. Malaysia web directory.

pinky_liscious berkata...

tak nak masok kontes tp nak adiah ley x?/ hehehe ;p

puanbee berkata...

ct submit link ni join je sekali :) masukkan link penaja di bawah tu je hehhe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

mcm best ja....rasa2 mcm nak join la...jap lg..ada masa lapang kakD terjah ye...

Bancik berkata...

wow..
http://mybancik.blogspot.com

iPai berkata...

pergh 500 !!

Farah Shamsudin berkata...

mmg superb la hadiah! tapi skang mood le laut la nak join contest ni,,

Amirul Amin berkata...

apa mende produk vco tu?

SyazwanSarawak berkata...

g'luck

Abe Goreng berkata...

Uit byknye adiah?Huhu.:D

Cara Pantas Setel Masalah!!!

Meow Aizawa berkata...

duetttttttttt
duet raye..huhu

Tanpa Nama berkata...

Salam. wah hadiahnya sponsor semua hebat2 tu. Best la kalau siapa yang menang nanti. Boleh raya sakan dapat banyak duit raya..

Hans berkata...

semoga berjaya

adi alida berkata...

ramai yg join contest ni..nk join mcm dh tak sempat.. :(

Farah Shamsudin berkata...

lumayan hadiahh..

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/