Ahad, 7 Ogos 2011

Gambar perkahwinan Lisa Surihani dan Shaheizy Sam-Saya Amat Mencintaimu (SAM)

Pengarah muda, Syafiq Yusof, 18, terpaksa menangguhkan pengajiannya di Kuala Lumpur Metropolitan University College (KLMU)  selama dua semester bagi menjalankan projek filem pertamanya berjudul Saya Amat Mencintaimu (SAM).

Biarpun bukan genre filem kegemarannya, kerana lebih suka filem aksi komedi dan artistik, namun Syafiq yakin suntikan filem cinta kepada “psiko thriller” ini bakal mendapat perhatian penggemar filem.

Filem tersebut sudah  memulakan penggambaran pada 8 Julai lepas di sekitar Lembah Klang dan dijangka ditayangkan pada 2012.


Komen Shaheizy Sam
Pelakon Shaheizy Sam yang membintangi filem Saya Amat Mencintaimu(SAM) terbitan Skop Production menganggap sebagai ganti kerana kegagalannya berlakon dalam filem Bohsia 2.

Dalam pada itu, Sam yang biasa dengan watak komedi mengakui 70 peratus daripada watak yang akan dilakonkan dalam SAM adalah dirinya yang sebenar.

“Setiap lakonan yang saya buat adalah 70 peratus diri saya yang sebenar dan disesuaikan mengikut skrip yang diberikan.

Jangan ada yang marah ye ..
Neelofa jadi pengapit
Alahai..Romantiknya
Mesti cantik kalau Lisa Surihani dan Neelofa jadi pengantin betul nanti kan
Sejukkkknya...
Romantiknya..makan gula-gula kapas lagi
Syafiq Yusof pengarah filem Aku Amat Menyintaimu (SAM)
Sinopsis filem SAM
SAM terbitan Skop Productions mengisahkan tentang Sam yang bekerja di sebuah syarikat percetakan mencintai Lisa yg jugak rakan sekerjanya. Sementara tu Lisa sering diganggu oleh Haikal dan menimbulkan konflik dan pergaduhan antara Sam dan Haikal. Dalam pada tu muncul pulak lelaki hensem bernama Jefri yang menaruh hati kepada Lisa. Para pelakon dalam filem ni ialah Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Syamsul Yusof, Azad Jazmin, Neelofa, Nasir Bilal Khan, Lydiawati, Harun Salim Bachik, Mubarak Majid dan Fimie Don. Skrip untuk filem SAM diolah sendiri oleh Shafiq dan dibantu oleh sepupunya. Kredit to thehitman.nazri

Promosi besar-besaran untuk pakaian kanak-kanak, keperluan harian, barangan wanitakecantikkan, dan barangan Elektrik. Jadikan Hari Raya anda paling meriah tahun ini.

19 ulasan:

farahin berkata...

waa nt nk tgk hee~

sYafIk-wAy berkata...

pasni kapel2 msti guna SAM . haha

cx's berkata...

tak sbr nk tgk! suke dua2 partner ni. lg best ade adiq mia. kih3

Bionic women berkata...

cantiknya lisa dalam pakaian pengantin tu...naik seri makeup tu kan?

izyan yasmin berkata...

lisa n sam sweet berlakon berdua . hehehe

sahidakalis berkata...

biler cter niyh????

AIEN NOT ALIEN berkata...

suka sam sama lisa..hehe..

Umedia Network berkata...

wah!!! Suka tgk Lisa dgn Sam. Romantik sgt. Lagi2 gmbar yg kat i-city tu. huhu. Serasi dua2. huhu. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

adakah kakD boleh menontonnya nanti...kita tungguuuuu....

NMH berkata...

cute sangat lisa dengan sam..haishh

Puan Kutu berkata...

cerita nie macam takde yg menarik sgt pun.just kisah cinta jer..apapun suka lisa!hihi..

♥ cik kieranaa ♥ berkata...

comelnye la dorang ni..
tp kan..knpe mesti syamsul yusoff 2 ade hak? ish...

ct N honey berkata...

@sYafIk-wAy
kiranya itu bahasa baru yg akan digunakan oleh couple lah ye....

ct N honey berkata...

@Bionic women
orang dah cantik,bila pakai baju pengantin,lagi cantik..

ct N honey berkata...

@Umedia Network
mmg nampak romantik kat i-city tu..teringat zaman bercinta..he.he..he.

ct N honey berkata...

@LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
ye betul tu,tapi yg pasti ct mmg tak dpt tgk..

ct N honey berkata...

@Puan Kutu
cerita ni sesuai utk yg bdk2 sedang bercinta je,klu kita ni..rasanya malas nak layan cite cam ni...

ct N honey berkata...

@♥ cik kieranaa ♥
abang dia ada,sbb nak support adiknya kot.

ct N honey berkata...

@sahidakalis
tahun depan

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/