Jumaat, 23 September 2011

Filem King Kapchai-Zizan Koma kena pukul

Akhirnya isu Adegan hina Nabi Muhammad dalam filem Hantu Bonceng selesai dengan kenyataan Terkini-JAKIM sahkan dialog Hantu Bonceng tidak persendakan Nabi Muhammad. Sekarang ini Zizan sedang menjalani dubbing untuk filem 'King Kapchai' pula di KRU Studios Cyberjaya. Rasanya tak ramai yang tahu filem ini, ataupun Ct yang ketinggalan.


Sinopsis ringkas Filem King Kapcai 
Mengisahkan Fizz Fairuz, pemuda yang boleh melihat dan berinteraksi dengan roh. Fizz ingin membantu Zizan (Raja Lawak) yang sedang koma akibat dipukul dan Zizan meminta bantuannya untuk menyelamatkan keluarga daripada menjadi mangsa along yang ingin menuntut hutang. Neelofa pula berlakon dalam filem King Kapchai sebagai adik kepada Fizz. Fairuz.
Pelakon dalam filem King Kapchai ialah Zizan, Remy Ishak, Neelofa, Fizz Fairuz, Hairul Azreen.
Neelofa dalam filem King Kapchai
Remy Ishak merempit dalam King Kapchai
Barisan pelakon watak jahat(brutal)dalam filem King Kapchai
Hairul Azreen bersama Zizan dalam filem King Kapchai
Biodata Hairul Azree
Nama: Hairul Azreen Idris 

Tarikh Lahir: 23rd April 1988 Kuala Lumpur

Pencapaian: Kemenangannya dalam Pencarian Kacak Bergaya Vigor/Pancaindera.
Menghiasi kempen produk Jamu Vigor yang bakal dipasarkan oleh Jamu Mak Dara Sdn. Bhd
Seorang stuntman dan masih melalukan kerja-kerjaaksi lasak untuk drama dan filem.

Lakonan drama: Membintangi drama Merah Putih, Mahabah Delaila, Ponti Anak Remaja dan Asmara 2
Lakonan filem: King Kapchai,Gila-Gila Remaja 2

Aktiviti: Aktif dalam sukan teakwan do.


10 ulasan:

miss osixnine berkata...

serius xth lg sal filem ni

ika berkata...

hensemnye hero uh..heheh

Paris Lipton berkata...

hensemnye biodata die..hikk

Finaz Jaafar berkata...

xtau pun psl cte nih..huhu

ct N honey berkata...

@miss osixnine
itulah saya pun baru tahu,mungkin belum siap sepenuhnya jadi promo kurang

ct N honey berkata...

@ika
suka lah tu ye..

ct N honey berkata...

@Paris Lipton
klu tak handsome mcm mana boleh menang pertandingan

ct N honey berkata...

@Finaz Jaafar
kita tunggu aje bila dah siap filem ni mungkin baru ada promosi

Jendela Hati berkata...

sy pun tahu dr ct... neelofa tu makin laku kan berlakon, cantek lak tu...manis...

Emmet berkata...

wah, entry yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/