Khamis, 22 Disember 2011

Yusri & Lisa Surihani Edar Kad Jemputan Pengumuman Istimewa

Yusri dan Lisa telah mengedarkan kad jemputan ke majlis 'Pengumuman Istimewa Yusri & Lisa' kepada pihak media. Majlis pengumuman khas ini akan di adakan pada Sabtu di Marriott Putrajaya Resort & Spa bermula jam 10.30 pagi pada 24 Disember 2011.


Agaknya apakah pengumuman istimewa yang akan diumumkan oleh pasangan bercinta ini memandangkan para jemputan turut dihadiri oleh ahli keluarga kedua belah pihak. Rasanya semua dapat meneka 'Pengumuman Istimewa' itu nantikan. Mesti Yusri dan Lisa bakal mengumumkan tarikh pernikahan merekakan. Biar apapun pengumuman yang bakal diumumkan, ucapan tahniahlah buat pasangan ini.
P/S:Jangan pula ada yang datang nanti ye, hanya yang ada kad jemputan aje yang di benarkan masuk.


5 ulasan:

Huda berkata...

confirm la ni mesti nak umumkan majlis nikah kawin ni..

Miss Nadya berkata...

alhamdulillah..jeles2 lisa da kawen..

Muaz Faris berkata...

apesal nak gelabah jugak buat pengumuman penting..saje nak populariti.


eh, saya dah update blog. perlu dorongan semua kat muazfaris.com

Kakiwayang berkata...

uish...kawen la tu...dengarnya Astro akan taja...untunglaaaaa...

Alieza Dayasari berkata...

waaaa... bukan main lagi...
nk bernikah.. ada istihar tarikh lagi tu.....

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/