KELAS MENJAHIT

Ahad, 6 Januari 2013

Tempahan Craft Dari Felt Dan Fabrik Denim-Pencil Case

Sekolah untuk tahun 2013 sudah seminggu bermula. Bergaya sungguh anak atau adik kita bergaya dengan seragam baru. Hujung tahun 2012 sibuk betul nak siapkan tempahan pencil case,maklumlah mesti siapkan sebelum sekolah dibuka.

Ini ada beberapa contoh tempahan dari pelanggan Handmade ct N honey. Ada juga customer re-order.
Jika ada yang berminat sila ke FB koleksi Handmade ct N honey. Boleh tinggalkan pesanan dengan memberi detail order.

1.warna pencil case (bergantung pada stock)
2. Standard saiz 8x5 inci. Boleh juga ditukar mengikut kesesuaian anda.
3.Jika Corak sendiri (sila berikan corak yang anda kehendaki.cth rama-rama,bunga,ladybird,dll)
4.Nama yang ingin diletak di pencil case.
5.Harga untuk corak depan rm10
6.Harga untuk corak depan belakang rm15.
7.Jenis kain denim atau Heavy Cotton.
7.Harga belum termasuk kos penghantaran.
8.Berikan Ct masa dlm seminggu untuk menyiapkannya.

Boleh digunakan sebagai Pencil case,Pouch,beg mekap.Corak dari Felt


Huruf dari Felt,kain menggunakan fabrik denim
Kain menggunakan fabrik Heavy cotton diserikan dengan bunga dari felt
Pencil case dari fabrik denim,bercorak rama-rama & bunga dari felt

Tentu si manja bangga dapat pencil case ada nama dan corak berwarna warni ni kan. Harap lagi bersemangat hendak ke sekolah.



5 ulasan:

sHaRiNa eLyaNa berkata...

ctknya..lau keychain brapa?

ct N honey berkata...

@sHaRiNa eLyaNa
Kalau keychain anggaran dlm rm3.50-rm5.Boleh tgk lagi koleksi di album
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.511194235564122.103715723.100000206502557&type=3

sara pedrosa berkata...

cantiknya,
pandai ct gabungkan warna


Nak beli jam tangan, boleh jenguk page saya http://jeycollections.blogspot.com/
design smart2

ahsfantasy Ryu berkata...

cantik..
cute, hehe ada rama-rama :D

ct N honey berkata...

@ahsfantasy Ryu
Boleh tgk lagi koleksi di FB.tgk dulu beli kemudian pun tak pe..he..he..
https://www.facebook.com/sitinoor.misro/photos_albums

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/