KELAS MENJAHIT

Jumaat, 15 Februari 2013

Cek Dari Nuffnang Buat Model Bisnes Online

Siapa tak suka kalau dapat cek kan. Hendaknya kalau dapat RM ribu-ribu. Setelah hampir 3 tahun jadi blogger,ini lah pertama kali dapat cek dari Nuffnang banyak dari biasa. Al kisahnya dalam pertengahan tahun lalu Ct perasan dapat banyak CPUV campaign berlumba-lumba masuk. Tak tahu lah kenapa jadi macam tu,mungkin sebelum ni pernah dapat sponsor post, lepas tu barulah pihak Nuffnang ni perasaan kewujudan blog ct N honey ni kot,tu yang dibaginya CPUV campaign banyak-banyak......

Berbalik kisah cek dari Nuffnang tadi. Lama juga nak kumpulkan sehingga rm1000. Rasanya lepas dapat sponsor post masa hari raya puasa tahun lepas. Ingatkan dapat cepat,tapi kena tunggu dalam 3 bulan juga baru boleh cash out. Dapatlah dalam rm600++ . Bila dah tengok banyak duit dalam akaun campur dengan CPUV dan CPC campaign sayang pula nak keluarkan.
Cek ke lima dari Nuffnang
Memandangkan sekarang ini buat bisnes online,mestilah perlukan modal. Dengan berat hati bercampur suka cash out kan lah duit dalam akaun Nuffnang. Bila dah terima cek semangat berkobar-kobar pula nak menghabiskannya.

Alhamdulillah bisnes online Ct nampaknya berjalan dengan lancar. Ct  mengeluarkan product handmade berjenama Handmade ct N honey. Productnya seperti Handbag,Sling bag,pencil case,Cosmetic bag dan juga product dari felt.

Koleksi terbaru Handmade Cotton Bag ct H honey
Koleksi Mini Travel Bag ct N honey
Koleksi Clutch/Purse ct N honey
Cosmetic bag/ Pencil case Handmade ct N honey
Jadi duit Nuffnang tu beli material seperti kain dan alat-alat jahitan untuk membuat beg. Bagi yang berminat hendak memiliki corak dan warna kain-kain dari koleksi Handmade ct N honey boleh juga berhubung dengan Ct melalui page  Handmade Bag/Craft ctNHoney

Bagi mereka yang berminat untuk melihat product handmade ct N honey bolehlah ke Handmade Bag/Craft ctNHoney untuk mendapatkan detail & harga product. Terima kasih kerana menyokong product Handmade.



17 ulasan:

Syuhada Salleh berkata...

cantiklah koleksi purse tu..

Rina Ellisa berkata...

waaa.. rezki2 tu.. :)

ct cheery berkata...

rezki tu..moga terus success dear

Qashmere berkata...

Rezeki tu. Takpernah lagi dapat sponsored post dan juga CPUV. =(

ct N honey berkata...

@Syuhada Salleh boleh lah ke page untuk melihat lagi corak lain

ct N honey berkata...

@Qashmere mudah2 nanti dpt

ct N honey berkata...

@ct cheery terima kasih

ct N honey berkata...

@Rina Ellisa terima kasih

Fiza Rahman berkata...

Wah...banyaknya. Tahniah. Cantik2 koleksi tu.

ct N honey berkata...

@Fiza Rahmanterima kasih silalah kepage klu nak tgk lagi koleksi
https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney

SueZ berkata...

Ct.tahniah dan slamat maju jaya

ct N honey berkata...

@SueZ
terima kasih,su pun sama gak kan biz women

Joanna Yunus berkata...

tahniah

lilieyz berkata...

Tahniah. Lumayan sungguh jumlah tu. kena gigih lagi ni berblog.

Syaiful Izwan berkata...

tahniah...dulu kami ada juga buat advertisement, lastly malas nak update punya pasal...terus kami delete je semua ads dalam blog kami..huhu

Fida Z Ein berkata...

Nak tanya jap...maksud adik sponsor post tu apa...?

ct N honey berkata...

fida z ein
sponsor post pihak nuffnang sendiri yg akan bagi kita buat/review iklan. klu dpt offer tu rezeki lah...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/