Ahad, 9 Jun 2013

Gambar anak Farid Kamil dan Diana Danielle

Ramai yang ternanti-nanti gambar bayi sulung Farid Kamil dan Diana Danielle kan. Tada...ni dia gambar comel anaknya. Untuk pengetahuan semua Pelakon yang juga isteri kepada Farid Kamil iaitu Diana Danielle sudah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada hujung Mei lalu.
Gambar anak Farid Kamil dan Diana Danielle

Update
Sekarang ini ada sedikit kekeliruan..ramai yang kata ini bukan anak Farid Kamil....ini sebenarnya anak saudaranya...Kita tunggu lah pengesahan dari Farid Kamil sendiri....

Baca Penjelasan Farid Kamil mengenai 'Baby Boy'


update 2-7-2013

Selepas beberapa kali spekulasi timbul berkaitan kelahiran anak sulung pasangan ini, akhirnya Farid Kamil dan Diana Danielle berkongsi satu berita gembira yang bayi sulung mereka telah selamat di’lahirkan.

Menerusi akaun Instagram, Farid Kamil berkongsikan gambar bayi lelaki dengan kata kata welcome to the world my son selain menulis bayi ini lahir dengan berat 9.7lbs atau 4.39kg.

Gambar sebenar anak Farid Kamil dan Diana Danielle

Anak lelaki Farid Kamil danDiana Danielle


3 ulasan:

Fyna Ahmad berkata...

terkejut gak pasal nih.

ekin schmidt berkata...

kalau ye pun anak dia kenapa nk tekejut?
bukn ke bini dia ngah prgnnt so mne taw brsalin awl ke ape ke kan?
bkn dia kawin tiba2 ada anak.
pelik tol la manusia ni.
ade2 je nk carik bahan :)

btw guys , page ni belum delete lg so hope korg view, carik ad ke xd gmbar korg. bukn mslah ad ke xd tp fan page ni xperlu wujud kot.
sila pergi report ! sgt xsnonoh .curik gmba prempuan then komen -ve

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html

HeNRieTTa JoSe berkata...

Oooo....xtaw la plak...tpi that baby is sooo cuteee...

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/