Isnin, 8 September 2014

Tempahan Terbaru Clutch/Wristlet Beg Untuk Wanita

Clutch bag handmade ct N honey

Salam hari isnin. Badan ni masih letih lagi. 2 hari menjahit tanpa henti. Rasanya macam boleh pecahkan guinness book of recond pula. Ermm boleh jugakan. Setahu saya belum ada lagi rekod yang dibuat menjahit tanpa henti selama 24 jam...hi..hi...

Bermula pada malam jumaat siapkan material untuk buat 6pcs dompet ( Koleksi Dompet Handmade ct N honey untuk Wanita ) sehinggalah ke pagi.En abang tidur seoranglah malam tu (sabar aje lah ya). siap semuanya pada petang sabtu.


Malamnya pula siapkan untuk 5pcs clutch. Gunting kain dan iron dengan cotton stabilizer / kain gam. Bangun pagi Ahad terus menjahit hinggalah pukul 7mlm baru selesai. Berhenti menjahit bila perlu aje...

Bulan ni memang betul-betul menguji kesabaran dan ketahan diri. Alhamdulillah tempahan banyak masuk. Nak di tolak tak sampai hati, cuma berharap sangat yang pelanggan  Handmade Bag ct N Honey setia menunggu tempahan masing-masing siap. Rasanya saya sudah sehabis mungkin untuk menyiapkan tempahan dengan cepat...

Clutch handmade ct N honey yang bersaiz comel sesuai untuk mengisi hphone, gugusan kunci, mekap juga dompet bersaiz kecil.Sesuai untuk mereka yang mahu ringkas bila keluar rumah.

Ukuran.
Panjang 9"
tinggi 5"

Clutch bag bercorak vintage rose
clutch bag handmade ct N honey menggunakan twist turn lock

Bahagian dalam clutch bag
Dijahit quilt silang
menggunakan zup YKK
bahagian dalam menggunakan batting/span sepenuhnya
disertakan sekali key fob/keychain memudahkan memegang clutch bag

clutch bag mengunakan magnetic button di hiasi dengan button comel

Pelanggan boleh memilih sama ada mengunakan button magnetic ataupun twist turn lock. Harga dari rm30-rm60 bergantung kepada jenis kain yang dipilih.

Untuk tempahan boleh ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney
atau hantar email ke sitnoorhz@gmail.com

Untuk anda yang ingin mencuba sendiri memasang twist turn lock boleh ke tutorial
http://cthoney.blogspot.com/2014/09/ilmu-untuk-dikongsitutorial-pemasangan.html



Tiada ulasan:

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/