Isnin, 5 Januari 2015

Emily Bag Handmade ct N honey

Selamat pagi semua. Pagi yang indah.....

Hari ini edit gambar ikut mood. Suka tengok hasilnya  nampak nature, kira ok lah bagi yang tak pandai mengedit ni. Jika ada yang nak mencuba mengedit untuk info saya guna http://www.picmonkey.com/. Boleh cuba.
Emily Bag Handmade ct N honey

Ok..hari ini nak share pattern baru. Emily Bag. Beg ni memang saiz besar. Sebenarnya saya kurang suka buat beg saiz besar, letih nak menjahitnya. Ingatkan buat untuk diri sendiri,tapi tak sesuai pula memandangkan bila disandang labuh melepasi pinggang. Maklum lah ketinggian tak cukup. Jadi bagi kepada orang yang istimewa yang suka bawa banyak barang dalam beg...Harap sukalah nanti...

Jumbo bag 
Handmade Bag ct N honey
nature 

Jika berminat untuk menempah boleh ke pagehttps://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus ke http://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html

2 ulasan:

Ummi Hanie Fadzil berkata...

salam, lamanyaaa tak menyinggah sini...

wah cantiknye beg.... utk yg bawa anak kecik, sesuailah ni :)

ct N honey berkata...

wslm.ct pun dah lama tak buat blogwalking. sibuk je....beg ni mmg saiz jumbo,boleh masuk apa aje....

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/