Khamis, 13 Ogos 2015

Tempahan Hadiah Perpisahan

 Tote bag lagi. Kali ini tempahan dari pelanggan khas untuk rakan sekerjanya. Hadiah perpisahan.



Kalau ada yang pening nak fikirkan hadiah apa untuk rakan,adik,kakak  dan sesiapa sajalah, boleh saja menempah beg mengikut citarasa dan design and sendiri. Pasti sangat bermakna dan rasa sungguh gembira si penerimanya. Maklumlah hadiah khas dan memang susah nak cari dimana-mana kedai serupa sebiji macam dia punya.
Ukuran tote bag
pajang 16"
tinggi 14"
lebar tapak 5"

Jika berminat untuk menempah boleh private message  ke page https://www.facebook.com/HandmadeBagCraftctNHoney atau pun email sitinoorhz@gmail.com ataupun boleh hubungi saya terus kehttp://cthoney.blogspot.com/p/loading_19.html

P/S
Sila tinggalkan alamat email yang betul.Ataupun no telefon.
Lebih mudah bagi saya jika disertakan sekali link atau gambar beg yang hendak ditempah.Terima kasih

2 ulasan:

anajingga berkata...

singgah malam ke sini ct:) alamak comelnya bag tu :) mesti seronok kawan yang dapat hadiah ni kan, alhamdulillah .

Eintan Nurfuzie berkata...

comel la.. owl lg tu

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/