Jumaat, 25 Mei 2012

Ulasan Sebenar Gambar Nora Danish Mabuk Yang Telah Tersebar

Semalam rasanya satu Malaysia sudah tahu tentang gambar pelakon yang baru balik dari umrah mabuk sehingga tidak sedar kainnya terselak. Ramai juga yang menyatakan gambar itu adalah Nora Danish. 

Gosip mengatakan gambar tersebut merupakan Nora Danish bersama rakan-rakannya yang mabuk di sebuah kelab malam di Bali, Indonesia.

Walaubagaimanapun, spekulasi ini hanyalah gosip semata-mata kerana menurut sumber terdekat Nora Danish, gambar ini merupakan koleksi gambar yang diambil ketika dia bersama keluarga bekas suaminya,  Jejai. Dan gambar itu bukan lah di kelab malam. Jadi ternyata la gosip Nora Danish mabuk di salah satu kelab malam itu salah dan jauh meleset..

Pada ketika itu, kebetulan Nora Danish memakai seluar pendek ala amoi seolah-olah menunjukkannya hanya memakai seluar dalam. Rasanya tak salah jika Nora Danish nak baring berehat setelah penat seharian berjalan-jalan di Bali.. cuma seluar yang dipakai agak pendek.. Apa-apa pun sama-sama la kita tunggu kenyataan rasmi daripada Nora Danish sendiri mengenai gosip ini.sumber


2 ulasan:

Unknown berkata...

org yg mulakan cerita tu tak rase apa2 ke ek???

latest @putri_roh Wajah Baru MBO Galaxy Ampang

pena rozie berkata...

mcm2 la...