Sabtu, 19 Julai 2014

Full Song Jangan Lupa Namaku(OST Ramadan Terakhir)yang berharga 5K

Kenapa Ct bagi tajuk macam tu? Sebab itu janji Pompa Bensin bila peminat mahukan full song OST Ramadan Terakhir-Jangan Lupa Namaku. Selagi 'Like' tidak mencecah 5K lagu penuh tersebut tidak akan dikeluarkan. Akhirnya pada 17 Ogos 2011 tertunailah hajat dihati peminat Pompa Bensin untuk mendengar full song lagu Jangan Lupa Namaku. Jadi jom dengar kesyahduan lagu ini, dan bolehlah ulang banyak kali sampai telinga bengkak sebab tak larat lagi nak dengar.

POMPA BENSIN is a special project band formed in Kuala Lumpur, Malaysia in 2009. The group consists of AzmAiza Y (vocals) and AG (bass, guitar, keyboards & percussion), Andra Ahmad (Vocals & guitar) and Aidan Alicia (vocals). All four members are involved http://www.reverbnation.com/pompabensin

5 ulasan:

NzA berkata...

best cerita ni..snggup brsebgkang mata akak tunggu..

p/s: thanks ct krn menyelamatkan akak utk update blog..akhirnya brjaya w.pn rasa agak kekok...
meh tgk sini:
http://4fn1mn.blogspot.com/2011/08/thanks-ct-n-honey.html

Puan Kutu berkata...

woo br tau siapakah gerangan pompa bensin yg sebenar..:)

Nasuha Suhada berkata...

cerita dia ramai yang cakap sedap, tapi tak berapa nak tengok.. hihi

try nak layan lagu ni sampai bengkak telinga.. :)

Ceritera Anak Sampah berkata...

sukenyee!

Queen F berkata...

cerita dia best! :D macam laguu dia jugak! :D

HAK MILIK : http://cthoney.blogspot.com/